PERHATIAN: Khas untuk Siapa yang ada masalah TIDUR BERDENGKUR, kami bantu merawat dengkur anda

Snorlex ūüćÉ

Ketahui Bagaimana Anda Boleh Hilangkan Dengkur Sepantas 3 Hari‚Äč

Aduh… Sengsaranya tidur selalu dengkur ni…

Mana tak nya orang sekeliling asyik komplen je. Malu satu hal, badan pon rasa macam tak cukup tidur je walaupun malam dah tidur lama.

Dah mcm mcm produk cuba, tapi masih lagi tak jumpa yang sesuai.. Ramai kata Produk Snorlex ini bagus sebab Snorlex dah membantu pasangan yang hadapi masalah tidur berdengkur.

Anda juga mungkin ada masalah macam salah satu pengguna Snorlex ni

Ali(bukan nama sebenar), dah lama berdengkur sampaikan tengah tidur pun nafas boleh berhenti sekejap. Boleh kata setiap kali tidur berdengkur walaupun tidur skejap2 je.

Ali ingat dengkur ni perkara biasa je. Yela kan orang tua2 dulu kata dengkur ni sebab terlalu penat je. Sampai la satu hari, dengkur Ali tu sampai tahap mengganggu kerjanya. Macam mane boleh mengganggu? Time siang selalu rasa mengantuk je kat ofis sampai tersengguk dan tertidur atau microsleep. Berdengkur pulak tu kat ofis. Malu je kat ofismate sebelah.

Satu hari, Ali buat keputusan untuk pergi jumpa doktor pakar. Doktor jalankan sleep study untuk cek tahap dengkur Ali tu dan Ali di sahkan menghidap penyakit Obstuructive Sleep Apnea(OSA). Doktor cek skali bacaan darah Ali sebab Ali selalu mengadu selalu sakit kepala dan rasa macam semput time kerja.

Di sebabkan dengkur tu jugakla buatkan bacaan darah Ali tak stabil dan selalu naik. Cara paling cepat untuk hilangkan dengkur tu, doktor sarankan Ali buat pembedahan dengan segera. Kalau ikut kan hati Ali, nak je operate terus time tu. Tapi kos pulak yg jadi maslah. Mana mampu nak cover kos operate yg hampir RM20K tu. Anak2 makan pasir nanti.

Cara kedua , doktor sarankan Ali pakai satu alat untukk paksa aliran oxygen masuk semasa tidur. Nama alat tu CPAP. Tapi malangya tu pun Ali tak mampu beli kerana kos untuk satu alat tu berharga RM7K. Ali dah start tension dah.

Emosi terganggu, mudah panas baran dan stress

Kualiti tidur kurang baik

Risiko penyakit strok, sakit jantung dan Alzheimer

Menjejaskan daya ingatan

Tekanan darah tinggi

Boleh membawa maut

Ali buntu, macam mana la nak hilangkan masalah dengkur dia ni. Sehinggalah satu hari Ali ceritakan masalah dua tu pada kawan ofis dan dia cadangkan Ali gunakan satu produk ni hasil penyelidikan daripada satu universiti tempatan yang telah berjaya membantu hampir 8000 penghidap dengkur.

Syukur Alhamdulillah, dengkur Ali berkurang dengan sangat ketara selepas gunakan produk tu.

Semenjak dari tu Ali tak lagi berdengkur time tidur. Ali sangat gembira sebab bukan dia sahaja yg dapat tidur lena, isteri Ali dan jiran2 nya pon dapat tidur lena tanpa gangguan dengkur Ali.

Bahaya ke dengkur ni? Dengar penjelasan Dr. Safari Elis tentang dengkur dalam video di bawah

Dah banyak dah artikel-artikel di Malaysia ni tentang kesedaran bahaya dengkur ni. Tapi malangnya kita tetap pandang enteng tentang masalah ni dan anggapnya sebagai sesuatu yang biasa. Padahal ni bukan penyakit yang biasa-biasa.

Ramai yang beranggapan BERDENGKUR adalah sesuatu yang BIASA dan selalu dikaitkan dengan tahap KEPENATAN seseorang itu... betul tak? Selalu kita ingat tidur berdengkur tu perkara biasa dan ramai antara kita yang memandang remeh perkara ini. TIDAK sama sekali !!!! Saya ulang... Berdengkur adalah TIDAK NORMAL dan Sangatlah MERBAHAYA terhadap kesihatan.

Kenapa berdengkur bahaya? Kerana ia merupakan salah satu symptom atau tanda kepada penyakit Obstructive Sleep Apnoea (OSA) yang merupakan penyebab KEMATIAN mengejut atau MATI dalam tidur.

Masalah berdengkur dan OSA juga meningkatkan risiko penyakit-penyakit lain seperti DARAH TINGGI, KENCING MANIS DAN STROK atau LUMPUH. Bukan setakat itu sahaja.. Dengkur juga boleh mengganggu KUALITI HIDUP orang yang berdengkur dan juga pasangan beliau..

Ramai Diantara Rakyat Malaysia Meninggal Akibat Daripada Masalah OSA,Dengkur Kronik,Menurut kajian di USA, seramai hampir 40,000 orang MATI mengejut SEMASA TIDUR setiap tahun akibat masalah ini....

Memperkenalkan Snorlex

Produk ini merupakan produk hasil daripada satu pusat penyelidikan di Terengganu dan produk keluaran Malaysia pertama untuk menghilangkan masalah dengkur.

Produk ini bukanlah seperti lambakan produk kesihatan di luar sana yang kebanyakan dan produk ini telah dapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan status halal dari Jakim. Produk ini 100% selamat digunakan.

Kandungan Natural yang terdapat dalam Snorlex ini

Myristica Fragrans

Aloe Vera

Morinda Citrifolia

Lemongrass

Clove Oil

Habbatus Sauda

Cinnamon Oil

Piper Betle

Peppermint Oil

Rosemary

Kelebihan Produk Snorlex ini yang telah diyakini

Klik Video Review Ikhlas Dari Salah Seorang Pengguna Snorlex Di Bawah

Play Video

Cara penggunaan yang mudah hanya dengan Snorlex

2 kali sehari. Malam sebelum tidur dan pagi selepas mandi. Jika dengkur makin berkurang, kurangkan penggunaan kepada 2 atau 3 hari sekali.

Bila dengkur dah hilang, pakai 3 ‚Äď 4 hari sekali atau boleh berhenti terus penggunaannya bila dah betul-betul yakin dengkur dah hilang.

Ambil sedikit Snorlex dan sapu ke seluruh kawasan hidung termasuk dalam lubang hidung sambil tarik nafas panjang beberapa kali. Jika sapu sebelum tidur lakukan tarik nafas panjang sehingga tertidur supaya aliran pernafasan sentiasa berjalan lancar walaupun dlm keadaan tertidur. Sapu pada leher.

Apa yang perlu buat ialah:-
Latihan tarik nafas panjang sekerap mungkin perlu dilakukan dan buat sehingga tertidur.


Biasakan memulakan tidur dengan menggunakan pernafasan melalui hidung sahaja dan mulut ditutup.
Lakukan ia sehingga dengkur pulih.

*Dengkur ni juga melibatkan perlakuan/tabiat harian seseorang ketika tidur. Produk ni hanya dapat membantu sebanyak 90% sahaja dan selebihnya bergantung kepada latihan/treatment pernafasan tersebut.

Snorlex selamat digunakan

Telah diuji secara klinikal Selamat digunakan dan berdaftar dengan KKM. 

Tambahan testimoni disini

Berapa Harga produk Snorlex ini

Jangan risau, kami tawarkan dengan harga promosi tak masuk akal

Ini Harga sebenar seunit produk Snorlex ini

RM150 + RM15 (postage)

Akan tetapi, kami bantu untuk semua mampu milik & amalkan. Kami tawarkan dengan Harga Sebotol hanya RM100 Kami tawarkan juga Free postage bernilai RM15..

RM100 shj (jimat RM65 + Free postage)

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Anda bakal terlepas untuk dapatkan Free Postage RM15, serta Diskaun 40% tidak grab sekarang.. Masa Terhad!

Free Postage RM15

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia (Jimat RM15)

100% Secure FPX Payment

Pembayaran online dilindungi 100% guna Billplz.

Diskaun sehingga 40%

Diskaun lebih, malah freegift akan diberikan!

Jaminan Pulangan Wang 100% jika tiada berpuashati..

Jika anda rasa ini tidak berkhasiat selepas membeli. Kami beri jaminan pulangan wang anda 100%

Barang sampai, baru bayar

Jangan risau, order dulu, sampai kemudian..Bayar hanya barang sampai di depan pintu rumah anda.

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Anda bakal terlepas kerana mungkin stok terhad. Penghantaran secara PERCUMA ini terhad, bakal ditutup jika anda tidak grab sekarang.. Masa Terhad!

Pakej Ekonomi

RM 70


/ pax
  • 1 X Unit Snorlex bernilai RM150
  • Free Postage RM15
  • Jimat RM95 (NP: RM165)

Pakej Dwi

RM 140


/ pax
  • 2 X Unit Snorlex bernilai RM300
  • Freegift 1 X Unit Klip Hidung bernilai RM20
  • Free Postage RM15
  • Jimat RM175 (NP: RM315)

Eksklusif

RM 200


/ pax
  • 3 X Unit Produk Snorlex RM450
  • Freegift 2 X Klip Hidung RM40
  • Free Postage RM15
  • Jimat RM515 (NP: RM715)
  •  
  •  
  •  
  •  

Ya, selamat di gunakan dan tiada side effect. Snorlex ni ada kelulusan KKM dan Halal dari jakim. Di perbuat daripada bahan semulajadi tak seperti kebanyakan Nasal Spray yang kebanyakan di pasaran yang mengandungi barang merbahaya terkawal seperti steroid. 

Boleh. Tiada masalah tiada apa-apa kesan bahaya.

Tiada masalah, boleh gunakan macam biasa. Malahan krim ni juga amat sesuai untuk pesakit asma. Boleh kurangkan asma yang ada. Cuma perlu sapu sekali di bahagian dada.

Snorlex ni untuk umur 7 tahun keatas sahaja.

Amat sesuai jika di pakai ketika selsema teruk atau hidung tersumbat dan selesa di pakai ketika demam.

Perlukan Bantuan?

Call & Whatsapp
60199343671

Free Postage RM15

Penghantaran percuma di seluruh Malaysia (Jimat RM15)

100% Secure FPX Payment

Pembayaran online dilindungi 100% guna Billplz.

Diskaun sehingga 40%

Diskaun lebih, malah freegift akan diberikan!

HROSLAN ENTERPRISE (MA3314726-A)

LOT 44A KUALA IBAI

21070 KUALA TERENGGANU

TERENGGANU